Saturday, January 8, 2011

I think 2011 will be a very good year ;)

I can feel it <3

Something very good is about to happen ,, its about bloody time =D

2 comments:

Anonymous said...

Det blir nog ett skitbra år för dig om du gör rätt för dig. Som det är nu ärdu inte bara skylldig oss 3ooo kr. Om du kommer ihåg den där första ringen som du skrytit brett om på bloggen vilket bra pris du gav oss, men sanningen är att det var en riktigt skitring och då menar jag skitring. Diamanten var rena skämtet som var klyven och värdet på den var max 2500:-. Antingen är du jävligt okunnig eller också blåste du oss medvetet för att täcka dina hyresskullder eller någonting. Så kom för fan inte och säg att vi bråkar med dig utan anledning. Ska gräva lite mer i Kingdom Jewerly och ta reda på lite mer fakta om företaget och dess affärside. Vi ses i sommar när vi besöker våra vänner på ön. Då hoppas jag att du har åtminstone våra 3000:-. Hälsn. Pierre.

Ewa said...

Är det 2.500 nu ?

För några månader sedan skrev du att du sålt ringen och då var du grinig för den inte var värd mer än det du betalt för den dvs 7.500 kr

Vilket inte är sant en solitärdiamant på 0,50 ct samt sidodiamanter är värt mer än 7.500 det begriper dom flesta ..

men tydligen hade du ju iaf fått tillbax det du betalade då om du fick 7.500 för den ..

Nu säger du den är värd 2.500 och är trasig ???

Jag sålde den där ringen till er i oktober 2009 den var hel och helt ny då ,, vad ni sen gjort med den det är en annan sak !

Tycker du ska lägga ner nu ..

och allt det här tjafset som ni håller på med om företaget ,, det har var en privat affär vi gjorde ni betalade mig till mitt privata konto ,, Remember ??

Lämna mig min dotter och min blogg ifred !!